Sport & Zabava

Sport & Zabava
shadow
Sadržaj na vodi

Od sadržaja na vodi nude se jet ski, parasailing, jedrenje na dasci, kajak, aquagan s tri vodene “staze”, iznajmljivanje čamaca, pedalina i ostalih rekvizita koji obično kupanje pretvaraju u pravi doživljaj.

Sportski tereni

U ponudi su brojni moderno opremljeni sportski tereni među kojima se ističu teniski tereni i malonogometno igralište s umjetnom travom. Idealni su za rekreativce, ali i za pripreme aktivnih sportaša.

Škola tenisa

Već dugi niz godina održava se i škola tenisa s profesionalnim trenerima koji će vam pomoći da popravite kvalitetu svoje igre ili započnete svoje prve teniske poteze uz stručnu pomoć.

Biciklizam, treking

U posljednje se vrijeme sve više pažnje pridaje zdravom životu, pa u skladu s time i turisti žele provesti svoj godišnji odmor koji tako postaje tzv. “aktivni odmor”. Prirodne ljepote Lopara, zanimljive botaničke vrste i izuzetni geomorfološki oblici, i više su nego dovoljan razlog većini turista za uživanje u pješačkim i biciklističkim stazama i Geoparku.
Odlučite li se i vi na ovakvu avanturu, duž 20 km staza i putova, naići ćete na prekrasne pejzaže, stare kuće i rijetke prirodne ljepote te tako na poseban način upoznati Lopar u njegovom iskonskom “izdanju”.

Odbojka na pijesku

Kako joj i samo ime kaže, Rajska plaža pravi je raj za kupače, ali i idealno mjesto za ljubitelje odbojke na pijesku, pa tako Lopar već godinama uspješno organizira turnire turnire u ovom popularnom sportu.

Ronjenje

“Prošetati” podvodnim svijetom u kojem vlada harmonija tišine i ljepote, poseban je doživljaj. Ronilački centar u svom programu nudi tečaj obuke za ronioce, ali i probna ronjenja za amatere – početnike, iznajmljivanje opreme, organiziranje ronilačkih izleta, usluge plovilom…
Od podvodnih atrakcija loparskog akvatorija posebno valja spomenuti “Medovu bužu”, prirodni fenomen s podvodnim ulazom u tri međusobno povezane spilje. Nekada je to bilo stanište sredozemne medvjedice po kojoj je mjesto i dobilo ime, a danas je mamac za sve avanturiste i zaljubljenike u ronjenje koji tu nerijetko organiziraju i podvodna vjenčanja.

Zabavno - rekreacijski centar

Nalazi se između hotelskog naselja, autokampa, te soba i apartmana u privatnom smještaju, a nudi brojne sadržaje poput tenisa, stolnog tenisa, mini – golfa, malog mogometa, košarke, biljara, raznih video – igrica, trampolina i drugih zabavnih sadržaja.
Tijekom ljetne sezone za turiste se organizira program animacije na plaži, a isto tako i bogati zabavni programi i živa glazba na otvorenim terasama.