Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno):

  Vaš Email (obavezno):

  Odaberite apartman (obavezno):

  Ukupan broj osoba (obavezno):

  Odrasli:

  Djeca:

  Check-in (erforderlich):

  Check-out (erforderlich):

  Vaša poruka

  Lokacija

  Kontakt

  Adresa: Lopar 454, Otok Rab, Hrvatska
  GPS: 44.827600, 14.735917
  Tel/Fax: 00 385 51 775 212
  Mob: 00 385 98 174 3459
  E-mail: info@dania.hr
  Web: dania.hr

  Sanjin Matahlija,
  Oib: 13466373694,
  Adresa: Lopar 454, 51281 Lopar,
  Mob: 098284838,
  Iban: HR98 2402 0063 2031 0190 3,
  Erste bank

  Kako doći do nas

  Vlastitim automobilom

  1. način:
  Uzmite trajekt u Valbiski na otoku Krku (do kojega ćete vrlo lako doći automobilom zato što je s kopnom povezan mostom). Za red vožnje trajekata potražite link na stranici Korisni linkovi. Kada pristanete u Lopar, od trajektne luke zaputite se glavnom prometnicom…

  Nakon 3-minutne vožnje automobilom (cca. 1700 m od trajektne luke, nemojte nigdje skretati, samo vozite ravno), sa lijeve strane ceste ugledat ćete info-tablu “Apartments Dania”. Skrenite ulijevo i koristite prilaz kojim ćete doći do parkirališta ispred objekta.

  2. način:
  TrajektUzmite trajekt u Jablancu (luci na kopnu, do koje ćete lako doći Jadranskom magistralom, odnosno koristeći odvojak s autoceste – ovisno iz kojeg pravca dolazite). Nakon 10-minutne vožnje trajektom, stići ćete na Rab, u luku Mišnjak. Zaputite se u Lopar, koji je udaljen 20 kilometara. Do Lopara (samo pratite oznake na cesti) će Vam trebati 15-ak minuta lagane vožnje.
  Na prvom raskrižju u Loparu, skrenite desno. Nakon 400 metara, sa lijeve strane ceste ugledat ćete info-tablu “Apartments Dania” i Vaš odmor može početi.

  Autobusom

  Autobusne veze za Rab su dobre cijele godine, a tijekom sezone postoje i dodatne linije. Kada stignete u Rab, uzmite lokalni autobus za Lopar, a kada stignete tamo, izađite na prvoj stanici. Potrebno je 5 minuta pješačenja do apartmana Dania.

  Najavite li nam svoj dolazak autobusom unaprijed, rado ćemo poslati po Vas osobni automobil.

  Avionom

  Najbliži aerodrom je onaj riječki na Krku ( info: www.rijeka-airport.hr ). Od Krka uzmite autobus (ili taxi) za Bašku. U Baški se ukrcajte na trajekt za Lopar (red vožnje pogledajte na www.jadrolinija.hr , ili www.rapska-plovidba.hr ). Nakon dolaska u Lopar, mi ćemo se pobrinuti za Vaš prijevoz do apartmana.

  Brodom (katamaranom)

  U Rijeci (najvećoj hrvatskoj luci, lako dostupnoj različitim prometnim pravcima) ukrcajte se na katamaran (vozni red pogledajte na: www.jadrolinija.hr) i uživajte u jednosatnoj vožnji do Raba. Iz Raba ćete u Lopar jednostavno doći autobusom ili taxi-jem. Naša usluga prijevoza također Vam je dostupna.

  Ukoliko ste u nedoumici koji način dolaska izabrati, rado ćemo Vam pomoći u donošenju odluke, ili Vas eventualno uputiti na neke važnije cestovne pravce (ukoliko dolazite automobilom).

  Planer putovanja naći ćete na: www.viamichelin.com