O NAMA

O nama

Ovdje vas čeka šest udobnih apartmana površine između 50 i 85 m2. Na raspolaganju su vam tri sjenovite terase, roštilj, ležaljke u vrtu s dovoljno sjene, čak 22 loparske uvalice s pješčanim ili kamenim plažama, brojne stazice za šetnju i vožnju biciklom i ostale prirodne i kulturne ljepote Lopara i otoka Raba koje vrijedi istražiti!

Svaki od naših potpuno opremljenih apartmana dočekat će vas uredan i spreman, a u cijenu su još uključeni i:

  • struja, voda,
  • 1 x tjedno svježa posteljina (po vašoj želji moguće je i češće),
  • svaka tri dana čisti ručnici,
  • korištenje stroja za pranje rublja i ostalih dostupnih uređaja,
  • završno čišćenje (po Vašoj želji redovito čišćenje svaki dan) i dr.
  • 700m2 vrta sa stablima mandarina, naranči i jabuka okružuje kuću koja je smještena u mirnom dijelu Lopara – San Marina.

Do najbliže plaže trebat ćem vam svega 5 minuta hoda, a prekrasna pješčana Rajska plaža, druga najpoznatija plaža u Hrvatskoj, u čijem su sigurnom plićaku mnogi mališani prvi puta proplivali, udaljena je svega 300 metara.

Između 100 i 500 metara udaljeni su različiti restorani, kafići, banka, pošta, ambulanta, sportski centar i različiti dućani.

Pozivamo vas da se upoznate s našim apartmanima na stranicama koje slijede, a ukoliko još niste bili na Rabu i ne poznajete Lopar, ne propustite pogledati u kakvoj ćete se okolini odmarati ako odaberete jedan od njih.
Zatim nas kontaktirajte i pitajte sve na što niste našli odgovor ovdje ili odmah rezervirajte svoj termin. Bit će nam zadovoljstvo ugostiti vas.

Obitelj Matahlija