Kontakt formular

Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Odaberite apartman (obavezno):

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:
Check-in (erforderlich):
Check-out (erforderlich):

Vaša poruka

Lokacija

Kontakt

Adresa: Lopar 454, Otok Rab, Hrvatska
GPS: 44.827600, 14.735917
Tel/Fax: 00 385 51 775 212
Mob: 00 385 98 174 3459
E-mail: info@dania.hr
Web: dania.hr

Kako doći do nas

Vlastitim automobilom

1. način:
Uzmite trajekt u Valbiski na otoku Krku (do kojega ćete vrlo lako doći automobilom zato što je s kopnom povezan mostom). Za red vožnje trajekata potražite link na stranici Korisni linkovi. Kada pristanete u Lopar, od trajektne luke zaputite se glavnom prometnicom…

Nakon 3-minutne vožnje automobilom (cca. 1700 m od trajektne luke, nemojte nigdje skretati, samo vozite ravno), sa lijeve strane ceste ugledat ćete info-tablu “Apartments Dania”. Skrenite ulijevo i koristite prilaz kojim ćete doći do parkirališta ispred objekta.

2. način:
TrajektUzmite trajekt u Jablancu (luci na kopnu, do koje ćete lako doći Jadranskom magistralom, odnosno koristeći odvojak s autoceste – ovisno iz kojeg pravca dolazite). Nakon 10-minutne vožnje trajektom, stići ćete na Rab, u luku Mišnjak. Zaputite se u Lopar, koji je udaljen 20 kilometara. Do Lopara (samo pratite oznake na cesti) će Vam trebati 15-ak minuta lagane vožnje.
Na prvom raskrižju u Loparu, skrenite desno. Nakon 400 metara, sa lijeve strane ceste ugledat ćete info-tablu “Apartments Dania” i Vaš odmor može početi.

Autobusom

Autobusne veze za Rab su dobre cijele godine, a tijekom sezone postoje i dodatne linije. Kada stignete u Rab, uzmite lokalni autobus za Lopar, a kada stignete tamo, izađite na prvoj stanici. Potrebno je 5 minuta pješačenja do apartmana Dania.

Najavite li nam svoj dolazak autobusom unaprijed, rado ćemo poslati po Vas osobni automobil.

Avionom

Najbliži aerodrom je onaj riječki na Krku ( info: www.rijeka-airport.hr ). Od Krka uzmite autobus (ili taxi) za Bašku. U Baški se ukrcajte na trajekt za Lopar (red vožnje pogledajte na www.jadrolinija.hr , ili www.rapska-plovidba.hr ). Nakon dolaska u Lopar, mi ćemo se pobrinuti za Vaš prijevoz do apartmana.

Brodom (katamaranom)

U Rijeci (najvećoj hrvatskoj luci, lako dostupnoj različitim prometnim pravcima) ukrcajte se na katamaran (vozni red pogledajte na: www.jadrolinija.hr) i uživajte u jednosatnoj vožnji do Raba. Iz Raba ćete u Lopar jednostavno doći autobusom ili taxi-jem. Naša usluga prijevoza također Vam je dostupna.

Ukoliko ste u nedoumici koji način dolaska izabrati, rado ćemo Vam pomoći u donošenju odluke, ili Vas eventualno uputiti na neke važnije cestovne pravce (ukoliko dolazite automobilom).

Planer putovanja naći ćete na: www.viamichelin.com

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *