Dobrodošli!

Bilo da tražite ugodne apartmane za odmor s djecom ili prijateljima u sezoni, preferirate tih, miran i opuštajuć odmor uz blagu klimu, toplo more i mirise rascvjetalog mediteranskog raslinja u predsezoni, ili se ubrajate u one koji se radije odmaraju u jesen, uz kulturna događanja, berbu grožđa i obilje drugih plodova, došli ste na pravo mjesto!

Lopar

shadow

Dobrodošli u Lopar – San Marino!

Lopar je turističko naselje na otoku Rabu, najudaljenije od drevnoga grada Raba, administrativnog središta otoka. Obiluje pješčanim plažama i netaknutim uvalama s kristalno čistim morem.

U Lopar možete stići trajektom Jablanac- Mišnjak, gdje vožnja traje desetak minuta ili, gostima sve zanimljivijom zbog blizine Rijeke i zrakoplovne luke, trajektnom linijom Baška (na Krku) – Lopar, gdje izuzetno atraktivna vožnja traje pedesetak minuta.

O nama

Ovdje vas čeka šest udobnih apartmana površine između 50 i 85 m2. Na raspolaganju su vam tri sjenovite terase, roštilj, ležaljke u vrtu s dovoljno sjene, čak 22 loparske uvalice s pješčanim ili kamenim plažama, brojne stazice za šetnju i vožnju biciklom i ostale prirodne i kulturne ljepote Lopara i otoka Raba koje vrijedi istražiti!

Svaki od naših potpuno opremljenih apartmana dočekat će vas uredan i spreman, a u cijenu su još uključeni i:

  • struja, voda,
  • 1 x tjedno svježa posteljina (po vašoj želji moguće je i češće),
  • svaka tri dana čisti ručnici,
  • korištenje stroja za pranje rublja i ostalih dostupnih uređaja,
  • završno čišćenje (po Vašoj želji redovito čišćenje svaki dan) i dr.
  • 700m2 vrta sa stablima mandarina, naranči i jabuka okružuje kuću koja je smještena u mirnom dijelu Lopara – San Marina.

Do najbliže plaže trebat ćem vam svega 5 minuta hoda, a prekrasna pješčana Rajska plaža, druga najpoznatija plaža u Hrvatskoj, u čijem su sigurnom plićaku mnogi mališani prvi puta proplivali, udaljena je svega 300 metara.

Između 100 i 500 metara udaljeni su različiti restorani, kafići, banka, pošta, ambulanta, sportski centar i različiti dućani.

Pozivamo vas da se upoznate s našim apartmanima na stranicama koje slijede, a ukoliko još niste bili na Rabu i ne poznajete Lopar, ne propustite pogledati u kakvoj ćete se okolini odmarati ako odaberete jedan od njih.
Zatim nas kontaktirajte i pitajte sve na što niste našli odgovor ovdje ili odmah rezervirajte svoj termin. Bit će nam zadovoljstvo ugostiti vas.

Obitelj Matahlija

VILLA MARE

Lopar Rab vacation apartments

VISIT WEBSITE

Comments

No comment yet.

Leave a Reply